A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Першотравенський ліцей №3 Першотравенської міської ради

Обґрунтування технічних, якісних, кількісних характеристик предмета закупівлі

Дата: 25.10.2022 15:59
Кількість переглядів: 38

Обґрунтування

технічних, якісних, кількісних характеристик предмета закупівлі "ДК 021201579710000-4 Охоронні послуги" послуги з охорони порядку і майна Пекршотравенського ліцею №3 Першотравенської міської ради за адресою: Горького 15, м. Першотравенськ, Дніпропетровської області, 52800

 

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені у відповідності до потреб Першотравенського ліцею № 3 Першотравенської міської ради та норм чинного законодавства і прописані в тендерній документації наступним чином:

1. Найменування та опис предмета закупівлі:

Послуги з охорони об’єктів, (пости) ведення цілодобового спостереження, охорони порядку і майна розташованого на території закладу за адресою: вул. Горького, буд.15, м. Першотравенськ, Дніпропетровська обл., 52800

Термін надання послуг: січень – грудень 2022 року.

Кількість: 365 діб.

Визначення термінів:

Охорона – послуга, пов’язана з організацією та практичним здійсненням заходів, спрямованих на забезпечення охорони, життя та здоров’я вихованців (учнів та дітей), збереження, цілісності визначених Замовником будівель, споруд, приміщень, території, транспортних засобів, майна, з метою відведення та або недопущення безпосередніх противоправних посягань на життя та здоров’я вихованців (учнів та дітей), на майно Замовника;

Охорона Об`єкта здійснюється співробітниками (працівниками) Виконавця в установленій сторонами формі одягу із спецзасобами.

Вид охорони Об`єкта визначається за згодою Сторін виходячи з принципу надійності – фізична охорона.

Для якісного забезпечення цілодобової охорони закладу вимагається :

Один пост охорони – цілодобово з одним охоронцем на посту, розташування постів охорони визначається Замовником. Чергування: цілодобово, щоденно (включаючи робочі, вихідні та святкові дні), здійснювати обхід Об’єкту через кожні 2 (дві) години у темну пору доби та кожні 4 (чотири) години у світлу пору доби.

Обладнання, яке повинно бути використано для забезпечення охорони об’єктів:

- відеокамери – не менш ніж 4 од.,

- відео регістратор з можливістю збереження відео запису не менше 14 діб,

- монітор з можливістю спостерігання одночасно встановлених відеокамер,

Виконавець забезпечує монтаж, встановлення та технічне обслуговування обладнання та камер відео спостереження по території Замовника, ведення цілодобового спостереження об’єктів та території, по затвердженому маршруту проводити обхід території, огляд будівель, які розміщені на території закладу та доповідати відповідальній особі про стан справ.

На етапі кваліфікації протягом п’яти робочих днів з дня визначення найбільш економічно вигідної пропозиції Учасник повинен надати підтверджуючі документи із зазначенням адреси місця дислокації групи швидкого реагування в м. Першотравенськ в межах доїзду до 7 (семи) хвилин (копії документів, що підтверджують право на володіння чи користування таким приміщенням, копію договору оренди, тощо).

Монтаж, встановлення та технічне обслуговування обладнання та камер відео спостереження Виконавець забезпечує за рахунок власних коштів.

Знаходження працівників (робітників) Виконавця на території закладу в їх неробочий час забороняється. Працівники, співробітники Виконавця (Учасника, переможця торгів), які безпосередньо будуть надавати охоронні послуги мають бути штатними працівниками учасника, мати свідоцтва (сертифікати, дипломи) проходження курсів охоронців професійної охорони, посвідчення робітничої кваліфікації, знання та досвід охоронника, віком до 60 років.

Копії документів на кожного працівника безпосередньо пов’язаного з організацією та здійсненням охорони зазначеного в довідці, що підтверджують:

- присвоєння (підвищення) кваліфікації охоронник (охоронець);

- проходження обов’язкового попереднього (періодичного) психіатричного огляду та профілактичного наркологічного огляду (надається документ з закладу охорони здоров’я дійсний на момент подання тендерних пропозицій);

- відсутність не знятої чи непогашеної у встановленому порядку судимості за скоєння умисних злочинів, (надається довідка за визначеною законодавством формою, що видана уповноваженим на це органом);

- відсутність в особи обмежень за станом здоров’я для виконання функціональних обов’язків (надається документ з закладу охорони здоров’я термін давності якого на дату його подання замовнику не повинен перевищувати 12 календарних місяців).

Довідка складена в довільній формі про наявність в Учасника працівників (не менше 3- х), які досягли 18-річного віку, перебувають у штаті на посадах, безпосередньо пов’язаних з організацією та здійсненням охорони. В довідці обов’язково має бути зазначена наступна інформація: ПІБ працівника; назва посади, яку обіймає працівник; № свідоцтва (посвідчення особи), термін та дата його видачі (стосується працівників безпосередньо пов’язаних з організацією та здійсненням охорони).

Виконавець повинен мати ліцензію, видану на ім’я Виконавця відповідним органом ліцензування (Міністерством внутрішніх справ України), строк дії ліцензії не може бути менш чим до 31.12.2021 р. на здійснення господарської діяльності у сфері надання послуг з охорони власності та громадян, отриману у порядку, встановленому Законом України «Про охоронну діяльність» та іншими нормативними актами.

Виконавець забезпечує за свій рахунок та своїми силами, охоронників (своїх працівників) відповідною екіпіровкою: форменим (спеціалізованим), посвідченням, бейджиками, засобами зв’язку, мобільними радіостанціями, ліхтарями, тощо.

Виконавець повинен організувати взаємодію з державними правоохоронними органами з метою належного виконання зобов’язань за Договором, негайно оповістити правоохоронні органи та відповідальних працівників Замовника у випадку виявлення порушення цілісності об’єкту охорони, крадіжки, грабежу, розбою, підпалу, тощо. До прибуття представників вищезазначених органів Учасник забезпечує недоторканість місця події.

Виконавець повинен забезпечити особисту безпеку дітей та працівників Замовника та відвідувачів від зазіхань третіх осіб на їх життя, здоров’я та майно, попереджати правопорушення, забезпечувати правопорядок та запобігати кризовим ситуаціям.

Не впускати до території закладу осіб під час проведення навчальних занять без перепустки або дозволу адміністрації закладу. Працівник Виконавця повинен особисто запитувати та вимагати наявність перепустки від осіб, які проходять на територію. Особу, яка не має перепустки, працівник охорони має право затримати при вході та телефонувати адміністрації закладу.

Працівник Виконавця повинен не допускати несанкціонованого проникнення сторонніх осіб, осіб які знаходяться під впливом або в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, або намагаються перенести на територію Об’єкта алкогольні напої (вироби), наркотичні речовини (вироби).

Працівник Виконавця повинен забезпечити охорону транспортних засобів Замовника на об’єкті охорони. Працівник охорони зобов’язаний слідкувати за прилеглою ділянкою біля воріт закладу, забезпечувати вільний «в’їзд-виїзд» автотранспорту, який має право на в’їзд на територію закладу.

Працівник Виконавця повинен не дозволяти виносити (вносити) чи вивозити (ввозити) будь-яке майно з території (на територію) Замовника без дозволу відповідальної особи Замовника.

Працівники Виконавця забезпечують дотримання встановлених правил пожежної безпеки на постах під час несення працівниками служби, а у випадку виявлення на об’єкті пожежі негайно повідомити про це в пожежну частину (відповідним службам), уповноваженій особі Замовника та вжити усіх можливих заходів для локалізації та ліквідації пожежі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора