A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Першотравенський ліцей №3 Першотравенської міської ради

Стандарт дій щодо відвідування сторонніми особами

Дата: 11.09.2021 20:59
Кількість переглядів: 17

                                                                                                 Додаток № 9

                                                                                                 до наказу № 142

                                                                                                 від 28.08.2020 р.

 

 

СТАНДАРТ ДІЙ

ЩОДО  відвідування сторонніми особами та батьками освітнього закладу під час карантинУ

 

  1. Під час карантину обмежується вхід та  перебування сторонніх осіб на території та у приміщенні освітнього закладу, особливо під час навчального процесу.
  2. Особам, які супроводжують дитину з інвалідністю, дозволяється вхід та  перебування на території та у приміщенні освітнього закладу.
  3. Сторонні особи або батьки, які мають виражені ознаки респіраторного захворювання до приміщення школи не допускаються. 
  4. У разі виникнення необхідності відвідування освітнього закладу, сторонні особи повинні попередньо домовитися про візит з працівниками школи – директором, класним керівником, учителем, завгоспом.
  5. Батькам (або особам, що їх замінюють) рекомендується супроводжувати дитину до вхідних дверей, крім батьків (або осіб, що їх замінюють), які супроводжують дитину з інвалідністю.
  6. Батькам та класним керівникам мінімізувати особисті зустрічі на території (у приміщенні) освітнього закладу, намагатися більшість питань вирішувати за допомогою засобів комунікації (телефон, вайбер, zoom, тощо).
  7. У разі нагальної потреби побачитися з учителем або учнем під час навчального процесу, батьки (особи, що їх замінюють) повинні викликати їх телефоном до вхідних дверей або звернутися до охоронця з відповідним проханням.
  8. Батьки (особи, що їх замінюють) мають право зайти до приміщення освітнього закладу у разі виклику їх медичною сестрою або класним керівником (якщо дитина має погане самопочуття та потребує консультації з лікарем).
  9. Усі особи, які з різних причин вирішили відвідати заклад освіти під час навчального процесу, повинні бути в масках.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора